Autófelvásárlás

A clublexus.hu csapata keres felvásárlásra évjárattól függetlenül Lexusokat. Felhívjuk a figyelmed, hogy kizárólag Lexus-t vásárolunk fel, állapotban elsődlegesen a műszakilag hibás, javítandó autók érdekesek számunkra.

Előnye, hogy neked nem kell foglalkoznod az autód javításával, illetve értékesítésével. Mi ezzel levesszük a válladról a terhet és átvesszük a rizikót a jövőjére való tekintettel, mert készpénzért megvásároljuk az autódat, így könnyen és gyorsan kiléphetsz egy esetleges pénztemetőből, aminek nem látod a végét, vagy esetleg már nem éri meg számodra megtartani.

Miért is jó ez? Mik az előnyei, hátrányai?

  • Előnyei
    • Azonnal készpénzhez jutsz
    • Nem kell vesződni a javíttatással, felújítással, és az utána következő eladással
  • Hátrányai
    • Nem tudunk piaci árat kínálni, hiszen egy műszakilag hibás, javítandó autót veszünk meg, illetve veszünk magunkra minden rizikót is vele együtt, a saját pénzünket tesszük kockára.

Hogyan működik ez?

Kapcsolatfelvétel előtt gyűjtsd össze, hogy milyen műszaki problémái vannak az autódnak, hiszen első kérdésünk az lesz, hogy mit kell tudni róla. Az alapinformációkon kívül (km, évjárat, tulajdonosok száma, szervizmúlt, külső-belső állapot) foglald össze, hogy mivel kell még foglalkozni, illetve ha nem tudod mi a baja, próbáld elmondani mik a tünetek.
Első körben helyszíni állapotfelmérés várható, ezt követheti a műhelyünkben további felmérés, amennyiben szükségesnek látjuk. Árról csak személyesen, állapotfelmérést követően tudunk tárgyalni.
Az árral kapcsolatban fontosnak tartjuk előre leszögezni, hogy nem tudunk piaci meghirdetett árat mínusz a szervizköltség árát kínálni egyetlen autóért sem.

Miért nem?

A válasz egyszerű, mi ebből élünk. Beletesszük az időnket, a munkaóráinkat, a pénzünket, rizikót vállalunk az eladással és a felújítással, a folyamatosan változó piaci igényekkel (mert amíg egy modell piaca épp dübörög, addig lehet hogy egy másiké a földbe állt).

Megkeresés esetén megeshet, hogy az aktuális piaci állapotot figyelembe véve egyes típusokat nem tudunk felvásárolni. Ez alól kivétel az IS220d, melyet semmilyen formában, állapotában nem veszünk, még ingyen sem.